Algemene voorwaarden

1. Reservering:

U bevestigt uw reservering per e-mail. Deze bevestiging is bindend voor de huurder. Bij eventuele annulering na reservering dient u annuleringskosten te betalen (zie artikel 9 Annuleringen).

 

Na reservering ontvangt u een huurcontract in 2-voud, waarvan u één exemplaar ondertekent en terugstuurt. Het andere exemplaar behoudt u als bewijs van uw reservering.

 

2. Betaling:

Het voorschot bedraagt 30% van de huursom. Dit voorschot betaalt u ten laatste 5 dagen na ontvangst van het huurcontract.

 

Het saldo bedraagt 70% van de huursom en dient uiterlijk 5 weken voor het betrekken van de woning op onze rekening te staan.

 

Na betaling van de totale huursom ontvangt u het volledige vakantieadres met telefoonnummer van de Vlaamstalige conciërge ter plaatse, de routebeschrijving naar de vakantiewoning en informatie over de Luberon.

 

3. Waarborg:

Bij aankomst in onze vakantiewoning, betaalt u de waarborgsom. De waarborg wordt geheel of gedeeltelijk terugbetaald bij vertrek ter plaatse. Eventuele kosten (verwarmingskosten) worden afgetrokken van de waarborgsom.

 

Na vertrek controleert de conciërge de woning op eventuele schade. Indien u schade veroorzaakt, moet dit onmiddellijk gemeld worden. De kosten van de geleden schade worden afgetrokken van de waarborgsom.

 

4. Aankomst en vertrek:

Zaterdag is de wisseldag. U kunt de woning betreden van 16:00 uur tot 18:00 uur. U dient deze te verlaten voor 10:00 uur.

 

5. Maximum aantal personen:

Bij de reservering geeft u het exacte aantal personen door die gaan verblijven in de woning. Het is niet toegestaan met meer personen in de woning te verblijven, noch te logeren in tenten of caravans op het terrein. Bij inbreuk, leidt dit tot een onmiddellijke en eenzijdige verbreking van het huurcontract, waarbij ieder recht op vergoeding vervalt.
 

6. Bed- en badlinnen en eindschoonmaak:

Er is geen bed- en badlinnen aanwezig. Deze dient u zelf mee te brengen.

 

De eindschoonmaak wordt voor u gedaan en is inbegrepen in de huursom.

 

U verlaat uw vakantiewoning in de staat zoals deze zich bevond bij aankomst, in ieder geval opgeruimd en bezemschoon. U maakt de afvalemmer, ijskast en vaatwasser leeg.

 

7. Zwembad:

Het zwembad is in gebruik van half mei tot eind september. In ieder geval is het gebruik van het zwembad afhankelijk van de weersomstandigheden. De volledige verantwoordelijkheid ligt bij u als gebruiker van het zwembad.

 

8. Barbecue:

Het gebruik van de barbecue wordt in bepaalde periodes (bij grote droogte omwille van brandgevaar) verboden of onderworpen aan bepaalde regels. Deze regels moeten gerespecteerd worden.

 

9. Huisdieren:

Contacteer ons om te bespreken of uw huisdier mee op vakantie kan.

 

10. Roken

Het is verboden om binnen in de woning te roken. Buiten zijn er asbakken voorzien, deze dienen gebruikt te worden, peuken mogen niet in de tuin gegooid worden. Let op voor brandgevaar, u bent verantwoordelijk bij eventuele brand veroorzaakt door sigaretten, ed.
 

11. Annulering:

1) Door de huurders

Alle annuleringen worden telefonisch doorgegeven en daarna schriftelijk bevestigd. Volgende percentage wordt aangerekend bij annulering:

Alle annuleringen tot 8 weken voor aankomst: 30 % van de huursom

Alle annuleringen van 8 tot 4 weken voor aankomst: 75 % van de huursom

Alle annuleringen van 4 weken voor de aankomst: 100 % van de huursom

 

Het is ten stelligste aanbevolen om zowel een annulerings- als reisverzekering af te sluiten. Deze verzekeringen kan u afsluiten bij uw eigen makelaar of u vindt meer informatie op http://www.allianz-global-assistance.be/content/2/nl/reisverzekering-bijstand.

 

2) Door de verhuurder

Indien wij door omstandigheden, buiten onze wil om, genoodzaakt zijn om een de verhuring te annuleren, dan storten wij de reeds betaalde huursom terug. Echter zonder vergoeding van welke schade dan ook.
 

12. Aansprakelijkheid:

1) Voor de huurders

Tijdens het verblijf is de huurder aansprakelijk voor alle schade, van welke aard ook, die door hem wordt toegebracht aan de vakantiewoning.
 

2) Voor de verhuurders
Wij kunnen in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor schade veroorzaakt door de huurders. Het gebruik van zwembad of andere is uitsluitend op verantwoordelijkheid van de huurders.

 

13. Klachten:

Bij eventuele klachten of problemen dient u onmiddellijk contact op te nemen met de conciërge.  Als de klacht niet naar uw tevredenheid wordt opgelost, dan neemt u direct contact met ons op. Klachten na uw verblijf worden niet behandeld.

 

Het voortijdig verlaten van de vakantiewoning, zonder voorafgaand overleg en wederzijdse overeenstemming, ontslaat ons van iedere verplichting tot schadeloosstelling.

 

De verhuurder is maximaal aansprakelijk voor de totale huursom van het verblijf.

 

Subjectieve criteria zoals weer, omgeving, rust en afwezigheid van wespen kunnen wij u niet garanderen.