top of page

Algemene voorwaarden

1. Reservering

U bevestigt uw reservering per e-mail. Deze bevestiging is bindend voor de huurder. Bij eventuele annulering na reservering dient u annuleringskosten te betalen (zie artikel 11 Annuleringen).

 

Na reservering ontvangt u een huurcontract, dewelke u ondertekent en terugstuurt per email aan Huis.Huren.Luberon@gmail.com .
Dit behoudt u als bewijs van uw boeking.

 

2. Betaling

Het voorschot bedraagt 30% van de huursom. Dit voorschot betaalt u ten laatste 5 dagen na ontvangst van het huurcontract.

 

Het saldo bedraagt 70% van de huursom en dient uiterlijk 8 weken voor het betrekken van het vakantieverblijf op rekening van de verhuurder te staan.

 

Na betaling van de totale huursom ontvangt u het volledige vakantieadres met telefoonnummer van de conciërge ter plaatse en  de routebeschrijving naar de vakantiewoning.

 

3. Waarborg

Uiterlijk 2 weken voor aankomst betaalt u de waarborgsom. De waarborg wordt geheel of gedeeltelijk teruggestort uiterlijk binnen de 2 weken na het verblijf. Eventuele kosten ( extra schoonmaakkosten, verwarmingskosten, ... ) worden afgetrokken van de waarborgsom.
 

Na vertrek controleert de conciërge de woning op eventuele schade. Indien u schade veroorzaakt heeft, moet dit onmiddellijk gemeld worden bij de conciërge. De kosten van de geleden schade worden geëist door de eigenaar en worden afgetrokken van de waarborgsom.

 

4. Aankomst en vertrek

Zaterdag is de wisseldag. U kunt de huurwoning betreden van 16:00 uur tot 18:00 uur. U dient de woning te verlaten uiterlijk om 10:00 uur.

 

5. Maximum aantal personen

Bij de reservering geeft u het exacte aantal personen door die gaan verblijven in de woning. Het maximum aantal personen is 8. Het is niet toegestaan met meer personen in de woning te verblijven, noch te logeren in tenten of caravans op het terrein. Bij inbreuk, leidt dit tot een onmiddellijke en eenzijdige verbreking van het huurcontract, waarbij ieder recht op vergoeding vervalt.
 

6. Bedlinnen, handdoeken en eindschoonmaak

Er is standaard geen bad- en bedlinnen aanwezig. Dit dient u zelf mee te brengen of kan u huren mits betaling van een supplement.

De aanvraag voor het bad- en bedlinnen dient te gebeuren bij de reservering van het vakantiehuis.

De eindschoonmaak is inbegrepen in de huursom maar bij extra extra poetswerk ( bv. extra vuile keuken, haren van huisdieren en/of vlekken in de zetel, ... ) wordt hiervoor een bedrag afgehouden van de waarborgsom.

 

U verlaat uw vakantiewoning in de staat zoals deze zich bevond bij aankomst, in ieder geval opgeruimd en bezemschoon. U maakt de afvalemmer, koelkast en vaatwasser leeg.

 

7. Zwembad

Het zwembad is in gebruik van half mei tot begin oktober. In ieder geval is het gebruik van het zwembad afhankelijk van de weersomstandigheden. Het gebruik van het zwembad geldt alleen voor de huurders. De volledige verantwoordelijkheid ligt bij de gebruikers van het zwembad.

 

8. Barbecue

Het gebruik van de barbecue wordt in bepaalde periodes verboden ( omwille van brandgevaar bij grote droogte ) of onderworpen aan bepaalde regels. Deze regels moeten gerespecteerd worden.

 

9. Huisdieren

Toegestaan, in overleg met de eigenaar en te bepalen bij de reservering.

 

10. Roken

Het is verboden om binnen in de woning te roken. Buiten zijn er asbakken voorzien. Deze dienen gebruikt te worden, peuken mogen niet in de tuin gegooid worden. Let op voor brandgevaar, u bent verantwoordelijk bij eventuele brand veroorzaakt door sigaretten, ed.
 

11. Annulering

1) Door de huurders

Alle annuleringen worden telefonisch doorgegeven en daarna schriftelijk bevestigd aan de verhuurd. Volgende percentage wordt aangerekend bij annulering:

Alle annuleringen tot 8 weken voor aankomst: 30% van de huursom

Alle annuleringen van 8 tot 4 weken voor aankomst: 75% van de huursom

Alle annuleringen van 4 weken voor de aankomst: 100% van de huursom

 

Het is ten stelligste aanbevolen om zowel een annulerings- als reisverzekering af te sluiten. Deze verzekeringen kan u afsluiten bij uw eigen makelaar of een verzekeringsagent naar keuze.

 

2) Door de verhuurder

Indien de verhuurder door omstandigheden, buiten onze wil om ( zoals bv. corona ), genoodzaakt is om de vakantieverhuring te annuleren, dan stort hij de reeds betaalde huursom terug. Echter zonder vergoeding van welke schade dan ook.
 

12. Aansprakelijkheid

Tijdens het verblijf is de huurder aansprakelijk voor alle schade, van welke aard ook, die door hem wordt toegebracht aan de vakantiewoning.
 

13. Klachten

Bij eventuele klachten of problemen tijdens het verblijf dient u onmiddellijk contact op te nemen met de conciërge.  Als de klacht niet naar uw tevredenheid wordt opgelost, dan neemt u direct contact met de verhuurder op. Klachten na uw verblijf worden niet behandeld.

 

Het voortijdig verlaten van de vakantiewoning, zonder voorafgaand overleg en wederzijdse overeenstemming, ontslaat de eigenaar van iedere verplichting tot schadeloosstelling.

 

De verhuurder is maximaal aansprakelijk voor de totale huursom van het verblijf.

 

Subjectieve criteria zoals weer, omgeving en rust kunnen wij u niet garanderen.

bottom of page